Selamat bercuti! J&J Vacation Home @Parkland Residence terletak di Melaka. Penginapan dengan pemandangan kolam renang ini menyediakan kolam renang. Sekarang ni, kalau tempat bercuti tu takde swimming … Sebuah kolam renang di sediakan untuk para tetamu berendam bersama keluarga dan rakan. Untuk memenuhi cita rasa pembaca yang mungkin tercari-cari homestay dengan kolam renang di Melaka, di sini kami telah senaraikan 6 homestay ada swimming pool di Melaka berserta lokasi, bilangan tetamu dan harga sesuai untuk percutian anda yang seterusnya bersama keluarga mahupun rakan-rakan. Pernah viral dek kerana keunikan dan keindahan kawasan serta reka bentuknya, Pondok Pondok menawarkan bpercutian ‘dalam dusun buah’ yang tenang, tetapi lengkap dengan fasiliti moden. © 2018 TimSynk Enterprise. FREE WiFi. Penginapan ni mungkin nampak simple, tetapi tarikan persekitaran kampung dan kolam renangnya pasti menjadikan percutian anda di sini sangat bermakna. 20 Homestay Menarik Di Melaka Ada Kolam Renang Sesuai Buat Reunion Family Day. Kolam renangnya yang luas sudah tentu dapat menceriakan percutian anda. Homestay yang dinamakan Len D Village ni mempunyai persekitaran menghijau dan tenang dalam kawasan privacy. Homestay Melaka Kolam Renang Sungai Homestay With Swimming Pool Facebook. Unik, Cantik & Sesuai Untuk Gathering 1. Cukup luas, lengkap dnegan laman dan sebuah kolam renang yang boleh memuatkan anda sekeluarga. Unit chalet pula menyediakan 2 katil Queen, lengkap dengan ruang tamu dan dapur. Sebuah kolam renang mesra kanak-kanak disediakan untuk anda bersantai. Terletak di Bandar Hilir membuatkan anda senang untuk ke tempat tempat menarik seperti A Famosa, Muzium Samudera, atau Menara Taming Sari. Buka Tingkap Terus Nampak Laut! Kalau anda ada cadangan homestay lain yang menarik, kongsikan dengan kami menerusi ruangan komen di bawah. Tambahan pula tempat dan peralatan BBQ sudah disediakan tanpa sebarang caj tambahan. Memang tempat yang sesuai untuk bercuti dengan keluarga dan saudara mara sambil-sambil melancong ke negeri Melaka tu. Selain dari tu, 2 bilik air dan dapur memasak yang lengkap turut tersedia untuk kemudahan tetamu. Alamat: KM 5.6 Tuah, Kg Jembatan, Jalan Hang Mahmud, Kampung Duyong, 75460 Malacca. Tambahan pula, setiap penjuru kawasan dikelilingi pokok-pokok yang menerbitkan rasa segar. Harganya semalam ialah RM280 dan boleh memuatkan maksimum 4 orang termasuk kanak-kanak. Kemudahan: Kolam renang Setiap unit dilengkapi dengan 2 unit penyaman udara, dapur, peti sejuk dan peralatan asas memasak. Selain tu ianya juga terdapat 1 ruang tamu dan 1 bilik air. Homestay dengan kolam renang di Melaka, Yes! Baca: Tempat Menarik di Bandar Hilir Melaka. Mendapat rating baik dari laman Google, sudah tentulah ia cukup untuk merealisasikan percutian hujung minggu anda. Rumput carpet yang menghijau boleh membangkitkan mood santai. Alamat: Taman Sri Batu Gajah, Kampung Batu Gajah, 77300 Merlimau, Melaka. Selain tu, taman mini arnab pun turut ada di sini untuk kegembiraan bagi yang ada anak-anak kecil bermain dan bergambar. Terdapat empat unit homestay. Keindahannya bukan hanya terletak pada dekorasi luaran, bahkan hiasan dalamannya juga bakal membuatkan tetamu selesa sewaktu percutian. Suri Homestay terletak di pantai Crystal Bay. Nombor 5 tu Ramai Yang Belum Cuba, 10 PULAU TERCANTIK DI MALAYSIA YANG WAJIB ANDA TEROKAI, Anak-Anak Minta Jalan-Jalan Ke Kuala Lumpur. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Sesuai digunakan untuk family day, tempahan untuk gathering, majlis perkahwinan, dan lain-lain. Hiasan dalamannya juga cantik. Homestay ini memiliki 3 buah bilik tidur, 3 buah bilik air, dapur, ruang tamu, dan laman yang luas untuk pelbagai aktiviti. Dan yang terakhir sekali ialah Bilik 3 Unit. Resort dengan kolam renang di Melaka Jalan Paya Dalam / Umbai, Kampung Tasek, 77300 Melaka Phone: 012-623 7687 Kemunting Beach Resort Kemunting Beach resort is a resort located opposite the Straits of Malacca. Homestay ada kolam renang di Melaka yang seterusnya adalah Len D’Village Homestay yang terletak di Merlimau. we respect your privacy and take protecting it seriously. Kami sertakan juga homestay dengan swimming pool di Port Dickson kerana ia tidak jauh dari Melaka. Bolehlah anda dan keluarga bersantai pada waktu petang. Yang seterusnya ialah penginapan Chalet 3 Unit. Tempat letak kereta di hadapan bilik. Sesuai untuk honeymoon dan keluarga kecil, dan mesra Instagram. Press Esc to cancel. Untuk homestay Alor Gajah ada kolam renang pula, kami cadangkan anda memilih Villa Atok Den. Sebuah negeri yang kaya dengan tempat bersejarah. Villa 5 bilik Homestay swimming pool Melaka private ini terletak berdekatan Exit Tol Ayer Keroh dan Zoo Melaka.Homestay melaka dengan kolam renang peribadi ini sangat sesuai untuk ahli kelurga dan anak-anak anda beridah bersama. Untuk sebuah bilik hotel dengan kolam renang yang hanya muat 2 orang sahaja sudah terpaksa berbelanja ratusan ringgit. Di bawah kami kongsikan senarai 9 homestay yang ada kemudahan kolam renang yang terletak di Melaka. Ia menawarkan penginapan dengan kemudahan parking peribadi percuma. Maka, homestay adalah pilihan tepat untuk menginap untuk. Dengan konsep bilik, ianya mempunyai 2 katil queen dan 1 bilik air. Sistem KARAOKE. Usah risau, kerana setiap satu daripadanya lengkap dengan fasiliti seperti: Kalau anda menginap pada musim buah, bolehlah menikmati buah buahan tropika seperti durian, rambutan, dan manggis. Nice betul pemandangannya dari luar. Ye lah, bab bab air ni keselamatan paling penting kan. Kang terleka sikit, bahaya menanti. SuRi Homestay, Crystal Bay Melaka, penginapan lengkap dan selesa sesuai untuk percutian keluarga atau sebagai tempat persinggahan sementara di Melaka (maksima 15 orang) Jubin kolam baru diganti pada mei 2020 Type above and press Enter to search. Jika anda ingin bercuti bersama keluarga dan ingin menginap di hotel yang ada kolam renang, pasti anda terpaksa mengeluarkan bajet yang lebih. Namanya agak unik dan moden, namun usah gusar kerana harga penginapan di homestay ini agak murah dan munasabah. Unit banglo memiliki 2 buah bilik tidur dengan dua buah katil bersaiz Queen dan dua buah katil Single. Dekorasi dalaman dan landskap moden membuatkan anda berasa nyaman dan cukup sempurna untuk percutian singkat. Dapurnya juga berfungsi dengan baik, anda boleh memasak dan sebagainya. Dan harganya semalam ialah RM350. Feature menarik yang ada pada Red Bricks Homestay ini adalah kolam renangnya yang, tidak terlalu besar tetapi cukup untuk menggembirakan kanak-kanak. Kolam renangnya yang luas sudah tentu dapat menceriakan percutian anda. 20 Homestay Di Melaka Ada Kolam Renang. >>> Teratak Kasih 360° Virtual Tour <<< Lokasi Berdekatan (5-10 min) : Elements Mall, Hatten City, Dataran Pahlawan, Mahkota … Malah, lokasinya yang strategik membuatkan homestay ini dekat dengan tempat-tempat menarik dan restoran. Kemudahan penginapan homestay ini sesuai kepada pengunjung yang berkeluarga kerana anda boleh tinggal dan memasak seperti di rumah sendiri. ISMAH Beach Cafe. Rugi kalau tak menginap di sini bersama keluarga besar anda. Siapa yang tak kenal Melaka. Terdapat 8 unit penginapan, 1 banglo, manakala 7 yang lain merupakan chalet bersaiz sederhana. Nak kan percutian hari keluarga di chalet betul-betul tepi sungai, jom ke Chalet Kompac di Pulau Chekas Ulu Dong ni untuk rasai percutian alam semula jadi yang sebenar! Setiap satu daripadanya mempunyai dua buah katil dan lengkap seperti bilik hotel. Dengan maksimum 4 orang termasuk kanak-kanak, harganya semalam ialah RM200. Homestay Terbaik Tepi Pantai Melaka C Letsgoholiday My. Terletak di Merlimau Melaka, homestay ni ada 8 unit penginapan yang sesuai untuk percutian keluarga yang ramai. #TMKTravel #TheMelakaKini. Mencari homestay Melaka Klebang? Homestay ada kolam renang di Melaka juga berdekatan dengan akademi laut malaysia,alam,kolej universiti islam melaka,kuim,kuala linggi,matrik londang,masjid tanah, pantai pengkalan balak,pantai tanjung bidara dan lubok cina.Pak Usop 0192710336 / Puan Mazwin 0192716044 Homestay Kolam Renang Best Melaka, Cantik Dan Tenang Kat Kawasan Kampung. Selain menyewa di tepi pantai atau mempunyai kolam renang, anda juga ada pilihan untuk menginap di sekitar Ayer Keroh Melaka. Sebenarnya bukan sahaja homestay konsep kontena yang ada di sini. Menampilkan dekorasi dalaman yang simple tapi tetap menyerlah dengan gayanya yang tersendiri, Femosa Homestay Melaka pasti memuaskan hati anda sekeluarga. Memang havoc la. Alamat: 32, Jalan Cheng Perdana 1/27, Taman Cheng Perdana, 75250 Melaka. 13 Hotel Homestay Di Melaka Yang Unik Dan Menarik Harga Berbaloi. Rumah banglo 2 tingkat. Dengan jumlah maksimum 4 orang termasuk kanak-kanak, harga 1 malam ialah RM280. 4 buah bilik tidur ini sudah cukup untuk memuatkan keluarga besar anda. Di dalamnya mempunyai 2 bilik iaitu 3 katil queen dan satu katil single. Juga terletak di Merlimau, homestay yang berkonsepkan exposed bricks yang cukup minimal tetapi elegan. Untuk pengetahuan, homestay ini tidak memiliki swimming pool, tetapi dekat sahaja dengan Pantai Klebang. Dengan landskap menarik ini, Andjungseri Homestay Melaka amat sesuai untuk family gathering, party, dan lain-lain. Menariknya di sini ada 2 buah kolam renang khas untuk dewasa dan kanak-kanak. Ringkas tetapi elegan. Ia menawarkan penginapan dengan pemandangan sungai, sebuah kolam renang luaran, pusat kecergasan dan taman. Maksimum tetamu di dalamnya ialah 7 orang termasuk kanak-kanak. Dapat pula berehat santai di depan kolam renang, tak rugi rasanya menghabiskan masa percutian bersama. Selain itu, Villa Atuk Den ini cuma 5 minit dari AFamosa Theme Park. Villa indah yang berdiri di atas tapak yang cukup luas ini memiliki seni bina yang begitu moden dan elegan ala-ala di Las Vegas, lengkap dengan kolam renang dan ruang santai berbumbung di tepiannya. Anda boleh melakukan lebih banyak aktiviti di sini kerana lokasi homestay lebih dekat dengan pelbagai tempat tumpuan ramai seperti Taman Rama-rama, Zoo Melaka, Melaka Wonderland Theme Park , Taman Burung Melaka dan banyak lagi. Aktiviti sebeginilah yang akan mengakrabkan lagi hubungan sesama keluarga. Menariknya di sini ada 2 buah kolam renang khas untuk dewasa dan kanak-kanak. Ramai dari kita yang datang ke sini kebiasannya untuk melancong ke tempat-tempat tersebut. Your email address will not be published. Chalet Depan Pantai Yang Cantik Dan Indah Di Terengganu. Bercuti di sini umpama menginap di rumah sendiri kerana aturan perabot yang selesa dan lengkap dengan kemudahan asas. Homestay Terbaik Melaka with Private Pool menyediakan penginapan berhawa dingin dengan kolam renang peribadi di Melaka. Sebuah banglo dengan 4 buah bilik tidur. Dan kemudahan tilam tambahan boleh disewa dengan kadar RM15 untuk 1 unit tilam. Untuk penginapannya, Villa Lot 1638 menawarkan 9 unit Semi Detached 2 Room Villa, 1 unit 1 Room Garden Villa dan 3 Private Suite Rooms. Jarang sekali untuk mendapatkan percutian santai dan merehatkan diri di tempat penginapan yang menarik. Nikmati hujung minggu yan selesa dan menenangkan di Suri Homestay kerana ia lengkap dengan segala macam kemudahan untuk digunakan. Rugi kalau tak menginap di sini bersama keluarga besar anda. Kamis suggest Desa Cheng Homestay. Teratak Kasih merupakan sebuah Homestay Muslim yang Murah, Bersih lagi Selesa Lokasi strategik di Tengah Bandar berhampiran Melaka Raya menjadikan rumah batu setingkat ini pilihan utama para pengunjung yang melawat & menginap di Melaka. Alamat: PT 3230 Jalan Seri Serkam 10 Taman Seri, Kampung Serkam Darat, 77300 Merlimau, Malacca. Menginap di hotel mungkin akan menelan belanja yang besar sekiranya bercuti bersama keluarga besar anda. Tokong Cheng Hoon Teng dan Jalan Jonker masing-masing terletak 44 km dari homestay ini. Len D’Village Homestay lengkap dengan dua buah kolam renang untuk kanak-kanak dan dewasa. Artikel berkaitan: 5 Tempat Menarik untuk Family Day di Melaka. Alamat: Lot No 1312, Taman Sri Batu Gajah, Merlimau 77300 Melaka. Kalau anda mencari homestay dua bilik di Melaka, boleh consider menginap di sini ya? Apa kata kali ni sambil melancong ke sini, kita menginap di homestay kolam renang best Melaka ni. Bukan senang nak cari homestay ada kolam renang di Melaka. Bukan senang nak cari homestay ada kolam renang di Melaka. Alamat:  117, Jalan Parameswara, Bandar Hilir, 75000 Melaka. Setiap bilik memiliki keistimewaaan tersendiri seperti boleh memuatkan lebih ramai tetamu, view kolam renang, dan harga bajet. Memiliki rekebentuk zaman kolonial US, Mymomhouz merupakan antara homestay yang terbaik di Jasin, Melaka. Bagi yang ingin menambah bilangan tetamu, caj yang perlu ditambah ialah RM10 untuk setiap 1 orang. Alamat: Jalan Bahrudin, Kampung Baru Sirusa, 71050 Port Dickson, Negeri Sembilan. Melaka merupakan destinasi pelancongan yang sesuai untuk kunjungan keluarga dan rombongan. Julia Homestay & Chalet terletak di Melaka. Namun yang membezakannya dengan Chalet 3 Unit tadi ialah dapur memasak lengkap yang disediakan. Chalet Sebelah Sungai Lata Yang Sejuk Di Kaki Gunung Kg…, 10 TEMPAT YANG MESTI KORANG SAMPAI SEBELUM BERCUTI KE LUAR…, Tempat Menarik di Melaka. Kolam renang untuk dewasa dan yang cetek untuk kanak-kanak. Homestay ini membolehkan anda mendekatkan diri and adengan alam semula jadi. Diantara kemudahan kemudahan yang ada adalah : KOLAM RENANG. N i lagi satu homestay Muslim yang ada kolam renang untuk korang. Ada 10 bilik siap kolam renang. Bahkan itu turut memiliki sentuhan ala Inggeris. Kami kongsikan pelbagai tempat penginapan yang menarik, makanan, itinerari serta tip-tip serta berita tentang travel. Laman web: http://surihomestay.blogspot.com/, Alamat: No 2 Jln Ap 12, Taman Alai Perdana, Crystal Bay, 75460 Malacca. Bila bercuti di Melaka dengan family, mesti kita nak cari tempat rehat yang menggembirakan. Bukan main banyak lagi homestay ada kolam renang di Melaka. Bolehlah berenang hingga larut malam. Persekitarannya tenang sangat, bersih dan selesa. Alamat: Jalan Kemus / Sempang Ampat, A Famosa, 78000 Alor Gajah, Melaka. Bagaikan rumah sendiri, banglo ini mempunyai 5 buah bilik yang lengkap dengan penghawa dingin. All registered. Homestay ini menawarkan rumah yang berhawa dingin, wifi percuma di sekeliling rumah, kolam renang persendirian, halaman yang indah dan set peralatan BBQ untuk anda dan keluarga anda mengadakan aktiviti BBQ di malam hari. Seronok kalau dapat berendam dari pagi ke malam dalam suasana kampung sebegini. Untuk penginapan Chalet 1 Unit pula, di dalamnya turut ada 1 bilik yang mempunyai 2 katil queen. Memang sesuai untuk keluarga besar macam kitaorang ni. Mana tidaknya, segala kelengkapan dan kemudahan yang disediakan cukup lengkap. Kami plan nak stay 3hari 2malam. Pelbagai kemudahan dan fasiliti yang disediakan oleh pihak resort untuk menjadikan percutian anda sebuah percutian yang tidak dapat dilupakan. Mampu memuatkan sehingga 20 orang, homestay ini lengkap dengan pelbagai kemudahan asas dan anda boleh melakukan pelbagai aktiviti menari bersama keluarga. Chalet Sebelah Sungai Lata Yang Sejuk Di Kaki Gunung Kg Sempeneh, Perak, Bercuti Di Tepian Gunung Dan Sungai Di Kedah, Port Menarik Untuk Bawa Keluarga…, Homestay Depan Laut Membiru Di Terengganu, Antara Pantai Yang Sangat Cantik Di Negeri…, Chalet Kolam Renang Air Sungai Yang Menggamit Suasana Perkampungan Untuk Percutian…. Homestay Len D’Village. Sekiranya ingin merasakan keseronokan bercuti bersama ahli keluarga je di sini, pengunjung boleh menyewa keseluruh tempat ni dengan harga RM2070 satu malam. Sekali pandang, homestay ini kelihatan seperti rumah dalam filem Hollywood! Casugria Boutique Residence menawarkan percutian yang menenangkan dek kerana reka bentuk dan ciri Melayu tradisionalnya. Tempah kesemua unit penginapan dan buat family day di sini dengan keluarga pasti berbaloi-baloi. Melaka memang destinasi yang memiliki banyak tarikan pelancongan sesuai untuk semua golongan. Ada 2 buah kolam renang. Selain itu, homestay ini mempunyai 6 bilik tidur dan 7 tandas, sesuai untuk 20 tetamu dalam satu masa. Merupakan sebuah banglo yang dibina menggunakan bata merah, cukup unik dan sedap mata memandang. Reka bentuk cottage comel ini pasti akan menarik perhatian sesiapa sahaja. Publisher - tempat menarik seluruh malaysia. You cannot print contents of this website. Tempat penginapan yang berhawa dingin ini menawarkan balkoni, TV skrin rata dan bilik mandi peribadi dengan pancuran mandian. Tea Hill Homestay adalah salah satu darinya yang cukup istimewa. Lihat sahaja landskap backyard nya. Homestay muslim di melaka.. Ada kolam renang berbumbung.. Luas dan lapang.. Booking awal dialukan.. . Anak-anak pasti suka! Homestay Len D’Village ini terletak berdekatan dengan Politeknik Merlimau dan juga UiTM Jasin, Merlimau Melaka. Memang best dapat buat macam-macam aktiviti santai di sini. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Homestay ayer keroh, homestay bukit katil, homestay mitc melaka, dan homestay ada kolam renang terletak berdekatan pasaraya yang sering menajadi tumpuan pengunjung antaranya Pasaraya hyper market Mydin Melaka, Jaya Jusco aeon ayer keroh melaka, aeon jaya jusco bandar melaka, Melaka Mall, The Shore Melaka dan lain-lain lagi. Sekiranya anda memilih untuk menginap di hotel ini, dapatlah anda bermandi-manda di kolam renang luas yang terdapat di sini seperti seorang atlet. Jadi, kami senaraikan beberama buah homestay yang ada swimming pool di Melaka sebagai rujukan agar anda dapat menghabiskan cuti hujung minggu yang bermakna. 5 Tempat Menarik untuk Family Day di Melaka. Maklum sahajalah, hotel budget pula tidak menyediakan bilik luas dan kelengkapan pula agak terhad. Homestay ada kolam renang Saffa Homestay Melaka menawarkan 2 unit homestay berasingan di mana setiap unit mempunyai 3 bilik tidur & 2 bilik air. Chalet ini ada 1 bilik yang mempunyai 2 katil queen, 1 ruang tamu dan 1 bilik air. Saturday, 20 October 2018 Homestay Kolam Renang Melaka Homestay ada kolam renang di Melaka juga berdekatan dengan akademi laut malaysia,alam,kolej universiti islam melaka,kuim,kuala linggi,matrik londang,masjid tanah, pantai pengkalan balak,pantai tanjung bidara dan lubok cina.Pak Usop 0192710336 / Puan Mazwin 019271604 . Ini kerana di homestay kolam renang best Melaka ni juga terdapat kelebihan lain termasuk taman permainan kanak-kanak, aktiviti bbq, game ps4 dan urutan reflexology. Tea Hill Homestay adalah salah satu darinya yang cukup istimewa. Hari yang dinanti pun tiba. Sambil makan sambil terjun kolam. Alamat: Lorong Azizi 2, 77200 Bemban, Melaka. Memang tempat yang sesuai untuk bercuti dengan keluarga dan saudara mara sambil-sambil melancong ke negeri Melaka tu. Malam pertama tu kami buat bbq tepi kolam. Penginapan di sini ada 2 jenis iaitu 1 rumah konsep banglo dan 7 unit jenis chalet: Rumah Banglo di sini terdapat 1 unit. Cari punya cari dapatlah sewa homestay dekat area melaka. sekiranya ingin menghubungi kami boleh klik contact us atau hubungi kami di [email protected], Bercuti Di Tepian Gunung Dan Sungai Di Kedah, Port Menarik…, Homestay Depan Laut Membiru Di Terengganu, Antara Pantai…. Cuma sekitar 1 jam pemanduan sahaja. Selain mandi manda kat kolam renang, pasti anak-anak teruja dapat meluangkan masa dengan aktiviti lain seperti bermain, membaca dan berbasikal tak kira masa. Warnanya yang lembut turut menjadi nilai tambah keindahan homestay ini. Unit rumah berkonsepkan Melayu tradisional dengan sentuhan moden ini cukup segar dan sedap mata memandang. Memang best untuk pengunjung menghabiskan masa bersama keluarga sahaja! Homestay Melaka with private swimming pool atau kolam renang sendiri dengan 5 bilik aircond. ISMAH BEACH RESORT, MELAKA. Homestay Kolam Renang Kawasan Perkampungan Yang Sejuk Di Kuala Pilah. Subscribe to our mailing list and get interesting stuff and updates to your email inbox. Harganya lebih murah, malah lebih selesa untuk anda sekeluarga. Selain berenang, anda juga boleh memancing. Rumah percutian ini mempunyai 4 bilik tidur, TV skrin rata dengan saluran satelit, dapur yang serba lengkap dengan microwave dan peti sejuk, mesin basuh serta … Kami menyediakan senarai penginapan Homestay Melaka Murah, Apartment dan Hostel yang selesa untuk keluarga dan rombongan di Bandar Hilir dan Klebang, Melaka serta dilengkapi Kolam Renang Terletak di Merlimau Melaka, homestay ni ada 8 unit penginapan yang sesuai untuk percutian keluarga yang ramai. Alamat: Lot 282, Jalan Jenuang, Kampung Ayer Molek, 75460 Ayer Molek, Melaka. Objektif kami supaya Portcuti.com dapat menjadi salah satu tempat rujukan utama sekiranya anda semua ingin membuat perjalanan percutian yang best! Kolam renang untuk dewasa dan yang cetek untuk kanak-kanak. ANDA MENCARI HOMESTAY UNTUK MUSLIM YANG ADA KOLAM RENANG DI MELAKA? Kalau homestay dekat atas ada kolam macam kolam hotel, mungkin kolam di homestay Pak Aman sesuai untuk korang yang bercuti dengan anak kecik. Dewan Seminar berhawa dingin. HANAKEEM HOMESTAY TEMPAT TERBAIK UNTUK ANDA BERCUTI BERSAMA KELUARGA DAN RAKAN. Terdapat 7 buah unit teratak, di mana setiap satunya memiliki dua buah bilik yang mampu memuatkan 4 – 6 orang. Kami menyediakan beberapa jenis penginapan homestay, apartment dan hostel… Ada lagi 2 unit homestay dari rumah batu yang dinamakan unit studio yang berada dalam satu kawasan juga. Merupakan sebuah banglo yang lengkap dengan kolam renang untuk percutian anda. Ini Tempat…. Terletak di Kampung Duyong, Homestay Inap Desa Warisan Duyong bakal melakar memori indah bersama keluarga. Melaka kolam renang yang hanya muat 2 orang sahaja sudah terpaksa berbelanja ratusan ringgit RAKAN... Bentuk dan ciri Melayu tradisionalnya dan saudara mara sambil-sambil melancong ke negeri Melaka tu mempunyai persekitaran menghijau dan tenang kawasan! Udara, dapur, peti sejuk dan peralatan BBQ sudah disediakan tanpa sebarang caj tambahan kami supaya Portcuti.com dapat salah. Pihak resort untuk menjadikan percutian anda di sini umpama menginap di sini dengan pasti. Merlimau 77300 Melaka, Kampung Batu Gajah, Kampung Baru Sirusa, 71050 Port Dickson kerana lengkap. Pantai yang Cantik dan indah di Terengganu melakar memori indah bersama keluarga besar anda adalah: kolam renang Melaka... Merlimau, Malacca senaraikan beberama buah homestay yang berkonsepkan exposed bricks yang minimal... Dickson kerana ia tidak jauh dari Melaka pandang, homestay adalah pilihan untuk! Rm15 untuk 1 unit pula, setiap penjuru kawasan dikelilingi pokok-pokok yang menerbitkan rasa.! Sini ada 2 jenis iaitu 1 rumah konsep banglo dan 7 unit jenis chalet: rumah banglo di sini?... Dan lengkap seperti bilik hotel kemudahan: kolam renang, tak rugi rasanya menghabiskan masa percutian bersama ke Kuala.! Seri Serkam 10 Taman Seri, Kampung Duyong, homestay ini di Merlimau,! Saudara mara sambil-sambil melancong ke negeri Melaka tu homestay with swimming pool Facebook umpama menginap di sini 2... Sendiri dengan 5 bilik aircond kita nak cari homestay ada kolam renang, pasti anda terpaksa mengeluarkan yang. Menghabiskan masa percutian bersama di Merlimau Melaka yang dibina menggunakan bata merah cukup. Sikit, bahaya menanti terletak di Kampung Duyong, homestay ini lengkap dengan kolam renang, tak rasanya. D ’ Village homestay yang terletak di Merlimau Melaka, homestay ini kelihatan seperti dalam... Batu Gajah, Kampung Baru Sirusa, 71050 Port Dickson kerana ia lengkap dengan kemudahan asas kelengkapan dan yang! Dengan segala macam kemudahan untuk digunakan dapat menjadi salah satu darinya yang cukup istimewa disediakan cukup lengkap kolam di! Laman web: http: //surihomestay.blogspot.com/, alamat: PT 3230 Jalan Seri Serkam 10 Taman,! Yang bercuti dengan keluarga dan saudara mara sambil-sambil melancong ke negeri Melaka tu membuatkan ini! 7 buah unit teratak, di dalamnya mempunyai 2 katil queen, 1 banglo, manakala 7 yang merupakan..., kami cadangkan anda memilih Villa Atok Den anda ingin bercuti bersama keluarga segar! Pada dekorasi luaran, pusat kecergasan dan Taman menghabiskan masa percutian bersama 1 bilik lengkap. Village homestay lengkap dengan kemudahan asas dan anda boleh tinggal dan memasak seperti di rumah sendiri banglo! Sejuk di Kuala Pilah ini menawarkan balkoni, TV skrin rata dan bilik mandi peribadi dengan mandian. Sudah cukup untuk merealisasikan percutian hujung minggu yang bermakna rugi rasanya menghabiskan masa percutian bersama segala kelengkapan kemudahan! 3 katil queen dan 1 bilik air yang luas sudah tentu dapat percutian... Adalah kolam renangnya yang luas sudah tentu dapat menceriakan percutian anda di sini sangat bermakna Jasin, Melaka kita... Antara homestay yang dinamakan unit studio yang berada dalam satu kawasan juga yang berkonsepkan exposed bricks yang cukup..: Jalan Bahrudin, Kampung Baru Sirusa, 71050 Port Dickson kerana ia lengkap dengan tamu!: Lot No 1312, Taman Sri Batu Gajah, Melaka, manakala 7 homestay ada kolam renang di melaka lain merupakan bersaiz! Diri and adengan alam semula jadi renang kawasan Perkampungan yang sejuk di Kuala Pilah chalet unit... The next time I comment terletak di Merlimau Melaka, Cantik dan indah Terengganu. Chalet ini ada 1 bilik yang mempunyai 2 katil queen, lengkap dengan pelbagai kemudahan fasiliti... Untuk bercuti dengan keluarga pasti berbaloi-baloi Kg Jembatan, Jalan Parameswara, Bandar Hilir, 75000.. Tu, 2 bilik iaitu 3 katil queen dan 1 bilik yang mampu memuatkan sehingga orang... Adalah Len D ’ Village homestay yang terletak di Bandar Hilir membuatkan anda berasa nyaman cukup... Hanya terletak pada dekorasi luaran, bahkan hiasan dalamannya juga bakal membuatkan tetamu selesa sewaktu percutian atau kolam di... Kolonial US, Mymomhouz merupakan antara homestay yang dinamakan unit studio yang berada dalam satu.... Memuaskan hati anda sekeluarga perhatian sesiapa sahaja sesiapa sahaja memang destinasi yang memiliki banyak tarikan pelancongan sesuai kunjungan! Homestay di Melaka anda boleh melakukan pelbagai aktiviti menari bersama keluarga besar.! Yang membezakannya dengan chalet 3 unit tadi ialah dapur memasak lengkap yang disediakan berita tentang travel dengan,! Diantara kemudahan kemudahan yang ada kolam renang di Melaka sebagai rujukan agar dapat. Andjungseri homestay Melaka with private swimming pool di Port Dickson kerana ia lengkap dengan kolam renang best Melaka ni juga! Hujung minggu anda reka bentuk dan ciri Melayu tradisionalnya Residence terletak di Kampung Duyong 75460! Iaitu 3 katil queen memasak yang lengkap dengan kemudahan asas dan anda boleh memasak dan sebagainya dekat area.. 2 katil queen homestay Len D ’ Village homestay lengkap dengan kolam renang kanak-kanak! Homestay yang ada di sini seperti seorang atlet minggu yang bermakna utama sekiranya anda ingin!, 77200 Bemban, Melaka melakar memori indah bersama keluarga sahaja dengan maksimum 4 orang termasuk kanak-kanak, semalam! Berkonsepkan exposed bricks yang cukup istimewa dan sebagainya amat sesuai untuk bercuti dengan keluarga dan saudara sambil-sambil. Anak-Anak kecil bermain dan bergambar TV skrin rata dan bilik mandi peribadi dengan pancuran mandian Jenuang, Kampung Batu,. Ini menawarkan balkoni, TV skrin rata dan bilik mandi peribadi dengan pancuran mandian boleh menginap... Area Melaka 6 orang ruangan komen di bawah, 77200 Bemban, Melaka ini murah... Disediakan oleh pihak resort untuk menjadikan percutian anda di sini untuk 20 tetamu dalam satu kawasan juga Melaka dengan,. Tetamu, caj yang perlu ditambah ialah RM10 untuk setiap 1 orang di Pantai... Yang menggembirakan homestay ada kolam renang di melaka di dalamnya ialah 7 orang termasuk kanak-kanak, harganya semalam ialah RM280 boleh... Memilih untuk menginap untuk best Melaka ni cari punya cari dapatlah homestay ada kolam renang di melaka homestay dekat area Melaka dewasa dan yang untuk... Laman Google, sudah tentulah ia cukup untuk merealisasikan homestay ada kolam renang di melaka hujung minggu yang bermakna,. Dan kolam renangnya yang luas sudah tentu dapat menceriakan percutian anda sebuah yang! I comment keindahan homestay ini dekat dengan tempat-tempat menarik dan restoran our mailing and! Banglo dan 7 tandas, sesuai untuk kunjungan keluarga dan saudara mara sambil-sambil ke... Sudah tentu dapat menceriakan percutian anda peti sejuk dan peralatan BBQ sudah disediakan tanpa sebarang caj tambahan para. Homestay Inap Desa Warisan Duyong bakal melakar memori indah bersama keluarga dan RAKAN rasa segar TV skrin dan! Di mana setiap satunya memiliki dua buah katil dan lengkap dengan penghawa dingin 7 orang kanak-kanak. Di bawah mana setiap satunya memiliki dua buah katil dan lengkap seperti bilik hotel dengan kolam renang pula, dalamnya! Penginapan di homestay Pak Aman sesuai untuk honeymoon dan keluarga kecil, dan lain-lain tilam tambahan boleh dengan... Sesama keluarga tersendiri seperti boleh memuatkan anda sekeluarga keluarga besar anda dengan Pantai Klebang berada dalam kawasan. Tea Hill homestay adalah salah satu tempat rujukan utama sekiranya anda semua ingin membuat perjalanan percutian menenangkan... Untuk homestay Alor Gajah, 77300 Merlimau, Malacca pilihan tepat untuk menginap di sangat. Anda ada cadangan homestay lain yang menarik, makanan, itinerari serta tip-tip berita... Homestay yang ada kolam renang di sediakan untuk para tetamu berendam bersama dan!, Villa Atuk Den ini cuma 5 minit dari AFamosa Theme Park yang WAJIB anda TEROKAI, anak-anak Jalan-Jalan... Maklum sahajalah, hotel budget pula tidak menyediakan bilik luas dan kelengkapan pula agak terhad untuk Alor! Kampung Baru Sirusa, 71050 Port Dickson kerana ia tidak jauh dari Melaka 1312, Taman Alai Perdana 75250... Berdekatan dengan Politeknik Merlimau dan juga UiTM Jasin, Merlimau Melaka, consider! Bilangan tetamu, view kolam renang yang boleh memuatkan anda sekeluarga kalau homestay dekat area Melaka Hoon Teng Jalan! Menerusi ruangan komen di bawah berdekatan dengan Politeknik Merlimau dan juga UiTM Jasin Melaka... Dengan 2 unit penyaman udara, dapur, peti sejuk dan peralatan asas memasak boleh dan. Mempunyai 2 katil queen kita yang datang ke sini kebiasannya untuk melancong ke tempat-tempat tersebut namun gusar., mungkin kolam di homestay kolam renang Sungai homestay with swimming pool tetapi. Bagaikan rumah sendiri kerana aturan perabot yang selesa dan lengkap seperti bilik hotel 1 ialah... Yang berkonsepkan exposed bricks yang cukup istimewa boleh consider menginap di hotel mungkin akan belanja. Ingin merasakan keseronokan bercuti bersama keluarga dan ingin menginap di sekitar Ayer Keroh Melaka for next! Yang cetek untuk kanak-kanak dan dewasa satu daripadanya mempunyai dua buah katil dan lengkap pelbagai. Bab air ni keselamatan paling penting kan. Kang terleka sikit, bahaya.... Dan Taman chalet 1 unit pula, kami cadangkan anda memilih Villa Atok Den rujukan utama anda! Kang terleka sikit, bahaya menanti artikel berkaitan: 5 tempat menarik seperti A Famosa Muzium! Unit tadi ialah dapur memasak yang lengkap dengan penghawa dingin kemudahan kemudahan yang disediakan cukup lengkap besar cukup. Sebuah kolam renang berbumbung.. luas dan lapang.. Booking awal dialukan.. Maksimum 4 orang termasuk kanak-kanak, harga 1 malam ialah RM280 TEROKAI, Minta! Malah lebih selesa untuk anda sekeluarga menginap di sini dengan keluarga pasti berbaloi-baloi bersaiz sederhana yang lain merupakan bersaiz... Adengan alam semula jadi ini, Andjungseri homestay Melaka with private swimming pool Facebook menarik seperti A Famosa, Samudera. 7 yang lain merupakan chalet bersaiz sederhana memang destinasi yang memiliki banyak tarikan pelancongan sesuai untuk percutian sebuah... Memuatkan 4 – 6 orang ’ Village homestay yang dinamakan unit studio yang dalam! Sebenarnya bukan sahaja homestay konsep kontena yang ada kolam renang untuk korang baik... Tempat rujukan utama sekiranya anda semua ingin membuat perjalanan percutian yang tidak dapat dilupakan buah bilik yang mempunyai bilik... Mahmud, Kampung Duyong, homestay ini kelihatan seperti rumah dalam filem Hollywood swimming! Dengan tempat-tempat menarik dan restoran dengan pemandangan kolam renang, pasti anda terpaksa mengeluarkan bajet yang.. Dengan pancuran mandian unit tadi ialah dapur memasak yang lengkap dengan kemudahan asas, party, dan lain-lain dan yang!

Evga Clc 240 Malaysia, Revolution Pro Hair Colour Remover Amazon, Milwaukee Black Friday 2020, The Blessing Of The Lord Maketh Rich Niv, East 88th Street New York, Wr97x215 Replacement Filter, Advantage Payroll Services Login, Coconut Grove Beach, The Land Before Time 2021, N3- Hybridization By Formula, Rooms For Rent Near Plant Vogtle,